It's all about
people

Soms creëren unieke situaties voor een tijdelijke nood aan een extra leidinggevende expert. Denk aan een fusie, een verandering binnen het bedrijf of zelfs complete reorganisatie. Bij team2lead kan je rekenen op experten met de juiste expertise om die nood projectmatig op te vangen.

usp icoon

Wij volgen het DNA van de klant.

De nieuwe teamcoach haakt meteen mee in bij zijn nieuwe team. Door die focus op de medewerkers, leert onze consultant snel de waarden en normen van het bedrijf kennen en draagt ze mee uit. De expertise uit vorige projecten kan worden meegenomen, aangepast en toegepast om het unieke van het nieuwe project optimaal te beleven en verbeteren, zonder aan het DNA van jouw bedrijf te raken.

usp icoon

Wij spreken jouw taal.

Karoline en Frédéric - maar zo ook alle experten bij team2lead - komen uit dezelfde bedrijfswereld als jij. Al is elk project en elke situatie uniek, wij begrijpen waar het over gaat. We gaan samen met jou op zoek naar de unieke leidinggevende die voor jouw bedrijf een tijdelijke oplossing vormt.

usp icoon

Dienstverlening gebeurt vanuit mensen.

Wij investeren in onze mensen, zowel binnen team2lead als bij onze klanten en projecten. Dat doe je niet alleen met een nieuwjaarsreceptie, maar met constante ondersteuning, workshops, opvolging, appreciatie en coaching. Medewerkers die worden gesteund in hun ontwikkeling en gewaardeerd voor hun competenties, zijn gelukkige medewerkers. Resultaten volgen automatisch.

usp icoon

team2lead is veelzijdig.

Onze experten zijn gebeten door de veelzijdigheid van de projecten. Zij willen geen routine maar willen net telkens weer uitgedaagd en geprikkeld worden om een nieuw project tot een goed einde te brengen. Zich inwerken in het bedrijf tot die weer verder kunnen met hun eigen teams, om die nieuwe expertise mee te kunnen nemen naar een volgend project.

Bedrijven aan het woord

De juiste expert bij elk uniek project, daar gaan we voor bij team2lead. Die visie leidt tot tevreden klanten.

auteursafbeelding

Nathalie Goossens

Head of customer operations , Ingenico

"Gelukkig bestaat team2lead! Consultants van team2lead zijn altijd goed getraind, direct inzetbaar en van zeer hoge kwaliteit. Je krijgt altijd meer dan je verwacht: je krijgt nieuwe inzichten in leiderschap methodes in klantenomgevingen, de collega teamleiders vinden nieuwe energie dankzij een nieuw voorbeeld of je krijgt frisse ideeën om je strategie wat bij te sleutelen. Heerlijk toch!”

auteursafbeelding

Nikki Van den Block

Customer service manager , AkzoNobel

“Voor het eerst een samenwerking met team2lead’ opgestart. Na een interessante kennismaking en aftoetsing van mekaars verwachtingen, een (niet makkelijke)opdracht toevertrouwd aan hen én geen seconde spijt van. Zowel het overleg met de directie van team2lead als de kandidaat zelf voldoen volledig. Meer nog, onze hoogstaande verwachtingen werden zeker ingelost. Het voelt gewoon echt vertrouwd aan, onze verwachtingen werden ingelost dus voor een nieuwe opdracht contacteren we hen zeker!”

auteursafbeelding

Joëlle Da Cruz

Contactcenter manager , DKV

"Beroep doen op team2lead was de ideale oplossing om snel een talentvolle en efficiënte expert te vinden die kan ondersteunen in het opzetten van specifieke zaken. De integratie in het team verliep heel vlot omwille van hun menselijke benadering en hun passie om de medewerkers te coachen en het beste uit hen naar boven te halen."

auteursafbeelding

Georgios Sappidis

Service delivery manager , 24+ (KBC)

“team2lead heeft ons verschillende keren geholpen als we snel specifieke projecten dienen op te zetten. Ze hebben altijd een zeer sterke expert die snel beschikbaar en inzetbaar is.”

Maak alvast even kennis met het team2lead team

Minstens 85% tevreden

smiley

Team2lead draagt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Bij het afronden van een project, verzoeken we onze klant om mee te doen aan een tevredenheidsenquête. We zijn er trots op hierbij steeds een score van minstens 85% te halen.

85%

tevredenheid

Let's connect

Wat kan team2lead voor jou betekenen?

Zoekt jouw bedrijf een ervaren manager in klantcontact om een reorganisatie op te vangen? Wil jij jouw management team bijscholen in human skills en leiderschap? Laten we eens samenzitten en kijken wat team2lead voor jou kan betekenen.

Frédéric en Karoline